SMERTEKLINIKKEN

Snarveier til linkene:

Hovedsiden

GRATIS måling

Smertene forsvant

Priser

Utsagn fra tidligere pasienter

Magnetterapi virker stimulerende

Slik virker magnetterapi

Fremtidsrettet  behandling

Om «røykebein»

Hjelp mot symtomer

Ektreme tilfeller

Gavekort

 

 

 

 

Det gjøres oppmeksom på at vi ikke uten videre har anledning til å vise bilde og fullt navn. Personvernet 

hindrer oss i det. Også personer som selv har samtykket i at vi bruker navn og bilde, har vi valgt å "anonymisere ".

Vi gir her et utvalg av tilbakemeldinger:

Asbjørn B Jeg er livsnyter! Makan til massasje har jeg aldri fått tidligere! En «full-body»-massasje hos Ann’s Massasje og Spa på SMERTEKLIKKEN i Fredrikstad unner jeg alle som vil oppleve at kroppen springer ut som en Lotus-blomst som sender en hilsen til alle glade mennesker! Og gjerne avslutte med magnetterapi, utmerket! Skynd deg og bestill time på telefonen eller via nettsidene!

Aud K

Prolaps i ryggen var grunnen til at jeg kontaktet Smerteklinikken, sier Aud. Hadde 3 prolapser, store smerter som gikk nedover i lårene og beina. Behandlingene hjalp fort og jeg er i dag fri for smerter. Dere med akutte ryggsmerter, spring til Smerteklinikken, dette hjelper, avslutter Aud.

 

Bjørge J

Han hadde hatt smerter i lårene i et års tid, da han leste Østfoldavisen og fant annonsen til Smerteklinikken. Der fikk han god hjelp med det samme. Smertene og ustøheten er nå borte. Det er godt å kunne gå i trapper igjen. Dere med lignende plager, ta kontakt, avslutter Bjørge.

 

Reidun R

Reidun: Det startet med store smerter i et kne som førte til kneprotese. Hadde også belastningsskade i det andre kneet som var muskulært. Har nå fått meget god behandling og føler at stå på viljen er tilbake. Dette kan jeg anbefale til andre.

 

Sylvi L

Med mindre smerter, har livskvaliteten økt vesentlig. Det viser at dette nytter, men vær tålmodig. Du blir ikke bra av bare en behandling. Men denne behandlingen hjelper og kan anbefales til alle.

 

Erik N

Våknet en natt med store kramper og måtte stå opp for å få det til å slippe. Han leste annonsen i Østfold Avisen og ville prøve denne behandlingen selv. Erik fikk målt blodsirkulasjonen og satte i gang med behandlinger. Dette har hjulpet ham bra, og han er nå ferdig behandlet.

 

Per B, Halden

Per har slitt med store smerter i beina, anklene og ryggen. Han er nå smertefri,  men bruker noen etterbehandlinger for å holde kroppen i sjakk. Nattesøvnen og humøret er tilbake, jeg er så glad for endelig å være smertefri, avslutter Per.

 

Agnete Endelig smertefri og mer energi. Migrenen er borte, hodepinen er borte. Hun hadde smerter i nakke, skuldrene og kravebeinet. Herlig å være frisk.

 

Vigdis S

Hadde vondt i hele kroppen. Store smerter i høyre ben og med "hevelse" i armer, nakke og skuldre. Gikk sykemeldt, kan nå begynne å jobbe igjen.

 

Johannes P

Mistet følelsene i beina, de bare visnet bort. Han hadde dessuten store smerter.  Men etter behandlingen hos Smerteklinikken er følelsene i beina tilbake, og han er smertefri og har fått mer energi.

 

Alberto V

Hadde mye vondt i nakke og skuldre. Er nå helt smertefri. Livet er bare herlig nå, sier han, så prøv behandling! Har fått bedre livskvalitet!

 

Terje N

Bedre livskvalitet! Jeg hadde problemer med kink og utglidninger i ryggen i 12 år før jeg prøvde behandlingen. Etter behandling har jeg vært fin i 5 år. Jeg tar etterbehandlinger så fort jeg kjenner tendenser til kink / utglidning. Denne behandlingen kan jeg trygt anbefale andre. 

 

Kari K S

Mer energi og endelig smertefri. Hadde store smerter i nakke, armer og bein. Blodsirkulasjonen var dårlig. 

 

Petter S

Petter hadde senebetennelse, såkalt tennisalbue. Han var også plaget av vond rygg. Behandlingen hos Smerteklinikken har gjort ham frisk.  Han anbefaler alle med smerter i arm, bein og rygg til å prøve behandlingen.

 

Turid N Turid kom på krykker. Hun hadde hatt smerter i begge beina, i hofter og ankler. Hun har hatt smerter i lang tid. Nå går hun uten krykker etter behandlingen ved Smerteklinikken. Sirkulasjonen er 100% tilbake, og Turid kan anbefale behandlingen på det sterkeste. Hun har også fått mye mer energi.

 

Grete R Hadde så vondt i kroppen at dagene ikke var til å holde ut. Kom til oss med smerter i beina og armene. Hadde fibromyalgi og beina var helt stive, hun kunne ikke gå i trapper. Nå går hun opp og ned som hun aldri har gjort før, forteller hun. Hun har også blitt mye bedre i armene. Grete anbefaler behandling på det sterkeste for alle som har smerter i kroppen.

 

Liv J Store smerter som følge av snebetennelse i skuldre. Har brukt tabletter i en lang periode, men etter behandlig hos oss, kunne hun slutte. Hadde også dårlig blodsirkulasjon i høyre ben, men etter behandling hos Smerteklinikken er dette blitt mye bedre. Liv setter stor pris på den gode behandlingen hun har fått her hos oss.

 

Gunnar K Bedret livskvalitet og mer energi. Hadde kramper og vondt i beina. Er nå mye bedre.

 

Arne O Arne O hadde store smerter i nakken da han kom til Smerteklinikken. I dag er Arne blitt så mye bedre. Jeg er kjempefornøyd med behandlingen, avslutter Arne.

 

 

I NASA’s romprogram, som har hovedkvarter i Washington, D.C., ble magnetterapiapparater lik våre, brukt i 

forberedelsene til romferder.    

 

 

 

Tilbake